On Saturday and Sunday, 6th and 7th of December 2014 the third regular Assembly of Kooperativa will be held.

The Assembly will discuss about activities of Kooperativa since the last Assembly in Ohrid, as well as about plans and perspectives for the next year. The discussion on particular situations around independent culture scenes in the region will be held, as well as discussion on other open questions.

Beside that, the Assembly will discuss the adoption of new Statutes, the necessity for new Status is a result of changing the law which regulates the activities of associations in Croatia. 

U subotu i nedjelju, 6. i 7. prosinca 2014. održat će se treća redovna Skupština Kooperative od njezinog osnivanja 2012. godine.

Na Skupštini će se prezentirati i diskutirati o aktivnostima Kooperative od posljednje Skupštine u Ohridu, kao i o planovima i perspektivama za iduću godinu. Biti će riječi i o situacijama oko nezavisne kulturne scene u svim zemljama regije te o drugim otvorenim pitanjima.

Pored toga, diskutirat će se i odlučivati o donošenju novog Statuta, za čiju promjenu nužnost proizlazi iz promjena zakona kojim se regulira djelovanje udruga u Hrvatskoj.